Info

Woon en zorgcentrum Onze Lieve Vrouw is een prachtig rusthuis, met serviceflats, thuiszorg, kort en dagverblijf en nog veel meer.

Het rusthuis is gelegen te wezembeek oppem (Brussel) in de dichte nabijheid van Sint-Pieters Woluwe, Kraainem, Sterrebeek, Tervuren.

Centrum voor kortverblijf

Doel

Het centrum heeft 5 verblijfseenheden en biedt opvang aan zorgbehoevende ouderen voor een periode van maximaal 60 dagen.  De doelgroep zijn ouderen die na een hospitalisatie nog niet naar huis kunnen of zorgbehoevende ouderen waarvan de thuis- en mantelzorg gepland of ongepland onderbroken wordt. 
 
 .
 
 
De dagprijs

De dagprijs van een kamer bedraagt

                                                                                                                             € 55.14

 

Zijn inbegrepen: 
hotelkosten, verzorging, incontinentie- en verzorgingsmateriaal, bedlinnen, logopedie, ergotherapie en animatie.
Niet inbegrepen: remgelden van dokters, kinesitherapie en medicatie, kapster, pedicure, persoonlijke was en de kostprijs voor telefoongesprekken van en naar het centrum.

  

Accommodatie
Het centrum biedt een veilige en huiselijke omgeving.   Alle kamers zijn éénpersoonskamers voorzien van een bed, nachttafel, tafel, zetel, stoelen, een oproepsysteem en een sanitaire ruimte met douce, lavabo en toilet. Op elke kamer is er telefoon- en televisieaansluiting. 

 

De begeleiding 
Er wordt gestreefd naar een geïndivi-dualiseerde begeleiding om elke gast een zinvolle daginvulling en zorg aan te bieden waar het bevorderen en behouden van de zelfredzaamheid centraal staan.

 
 
Contactpersoon
Indien u een verblijf in het centrum overweegt kan u telefonisch een opnamedossier aanvragen door contact te nemen met mevr. Sandra Verlaak (verantwoordelijke onthaal en administratie) via het nummer 02/731 27 39.

 

Flat Type A

Hoekflat

Flat Type B

Flat type C

Flat type E

Flat type D

Flat met 3 slaapkamers

Duplexflat