Info

Woon en zorgcentrum Onze Lieve Vrouw is een prachtig rusthuis, met serviceflats, thuiszorg, kort en dagverblijf en nog veel meer.

Het rusthuis is gelegen te wezembeek oppem (Brussel) in de dichte nabijheid van Sint-Pieters Woluwe, Kraainem, Sterrebeek, Tervuren.

Rust- en Verzorgingstehuis

Het Rust- en Verzorgingstehuis WZC biedt plaats aan 60 bewoners. 30 plaatsen zijn gereserveerd voor dementerende ouderen en 30 plaatsen zijn gereserveerd voor fysisch zorgbehoevende ouderen.
 
Alle kamers van het rusthuis of verzorgingstehuis zijn éénpersoonskamers voorzien van een bed, nachttafel, tafel, zetel, stoelen, een safe, een oproepsysteem en een sanitaire ruimte met lavabo en toilet.
Men kan in beperkte mate eigen meubilair meebrengen.
Op elke kamer is er de mogelijkheid tot telefoon- en televisieaansluiting en plaats voor een koelkast.
 
De dagprijs van een kamer bedraagt
54.07 euro.

 

Inbegrepen: hotelkosten, verzorging, incontinentie- en verzorgingsmateriaal, bedlinnen, logopedie, ergotherapie en animatie.

Niet inbegrepen: remgelden van dokters, kinesitherapie en medicatie, kapster, pedicure, persoonlijke was en telefoon op de kamer.
 
Aanmelding
 
Indien u een opname in het Rust- en Verzorginsthuis overweegt kan u telefonisch een opnamdossier aanvragen door contact te nemen met mevr. Sandra Verlaak (verantwoordelijke administratie en onthaal) op het nummer 02-7312739. 
 
Wij heten u alvast welkom in het rusthuis / verzorgingstehuis Onze Lieve Vrouw te wezembeek-oppem.

Flat Type A

Hoekflat

Flat Type B

Flat type D

Flat type C

Flat met 3 slaapkamers

Flat type E

Duplexflat