Over ons

Het Woon- en Zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw is in 1957 gesticht door de congregatie Réligieuses Servites de Marie. Vandaag bestaat het Woon- en Zorgcentrum uit een Rust- en Verzorgingstehuis, serviceflats, een centrum voor kort verblijf, een centrum voor dagverblijf, een dienstencentrum en een thuiszorgloket.

Dagelijks stellen wij alles in het werk om aan de individuele lichamelijke, psychische, sociale en geestelijke noden van elke bewoner tegemoet te komen. Door deze totaalbenadering willen we hen een veilige thuishaven bieden met respect voor privacy en autonomie. Ook voor de familie staat de deur steeds open voor steun en/of een luisterend oor.

Missie en visie

Om onze doelstelling van thuishaven te verwezenlijken werken we samen met deskundig en gemotiveerd personeel. Voor ieder van hen staat voortdurende kwalitatieve verbetering en vernieuwing van onze zorgverlening centraal. Dit gebeurt binnen een klimaat waar initiatief, creativiteit, openheid en samenwerking over de verschillende disciplines heen elke medewerker de kans geeft persoonlijk te groeien.

Het Woon- en Zorgcentrum is als thuishaven een open huis binnen de gemeente Wezembeek-Oppem. Er is een intens contact met het verenigingsleven en de vrijwilligers-werking uit deze gemeente.

In elk opzicht wil het Woon- en Zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw een thuis zijn waar iedereen zich welkom voelt, waar het goed is te leven, te werken en op bezoek te komen.

 Meer info

Wens u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.


Neem contact op

Jean-Paul Van Dam

Sandra Verlaak

Directie Assistente

s.verlaak@wzc-olvrouw.be

Emma Onkelinx

Diensthoofd Bewonerszorg

e.onkelinx@wzc-olvrouw.be

Ilona Igartua

Hoofdverpleegkundige (GAW)

Thuiszorgcoördinator

i.igartua@wzc-olvrouw.be